Amanda Holmertz

Amanda Holmertz är en toppsatsande elitryttare med hela sju SM starter i bagaget. Hon arbetar som beridare hos Sofia Möller samt tävlar framgångsrikt i dressyr upp till nationell St. George. De kommande målen är att bland annat att delta på YoungRider-SM under 2017 med hästen Celine Dion, samt att rida unghästchampionaten med hästarna Blueberry Zackory och Hot Ztory.

Instagram:@amandaHolmertz

Sara Li Vestberg

Sara Li Vestberg är en hästmänniska ända ut i fingerspetsarna. Hon är en utbildad C-tränare och har egna fina tävlingsmeriter upp till 140 hoppning. Hon driver bland annat en egen hästverksamhet där hon utbildar, rider in och tävlar både sina egenägda hästar och andras. Hon håller även i träningar och utbildar nya kommande talanger.

Instagram: @saralivestberg

Saralivestberg.se

Tindra Holmertz

Tindra Holmertz är en elitsatsande ponnyryttare som trotts sin ringa ålder har haft otroligt fina framgångar på tävlingsbanan. Hon har tävlat flertalet nationella FEI-klasser och under 2016 tog hon och ponny hingsten Monty SM guld. De deltog även i lag SM. Tindras kommande mål är att rida ponny SM i år med både B-ponnyn Monty och D-ponnyn Sunny Sunday.

Instagram:@tindra.holmertz 

Sandra Andersson Wickström

Sandra Andersson Wickström är en multitalang, hon rider både dressyr, hoppning och fälttävlan. Dressyren är däremot det som ligger henne varmast om hjärtat och där hon har haft mycket fina framgångar på nationell nivå. Hon har deltagit på flertalet SM och har även ridit lag NM där laget lyckades ta en silvermedalj. Hästar är en stor del av hennes vardag och hon tränar, tävlar och utbildar flertalet unga kommande hästtalanger.

Instagram: @01sandraaw

motosidressyr.blogg.se